1097095.jpg
Joululahjasukka seiskaveikasta, ensimmäinen kohta valmis. Palmikot ei erotu oikeasta neuleesta, niin, tiedettiinhän se, mutta piti koittaa.

1097097.jpg
Huopatossut itselle. Testaan aukileikattavaa kukkaa, se on siis tuo punainen läntti. Vaiheessa; periaatteessa huovutettu mutta aivan liian ohuet ja liian isot, ajattelin testata loppuhuovutusta pesukoneessa.

1097099.jpg
Ikkunalaudat liimapuulevystä koulun puutöissä. Tehty vuosi sitten, ei ollut ikinä mahdollisuutta kuljettaa kotiin ilman kyytiä, toinen on 180 cm pitkä. Pitäisi vielä saada sinne ikkunan alle kiinnitettyä. Oikeasti aika rumat, maalasin kiireessä ja maalia valui pitkin reunoja, yritin myöhemmin korjailla, mutta meni melkein vielä hirveämmäksi.

1097093.jpg
Lisää puutöitä koulusta, tältä syksyltä: työkalupakki ja "lankalaatikko".
Molemmat olen tehnyt ehkä puoliksi itse, kun opettaja aina näyttäessään teki sitten yks kaks vaiheen loppuun. Laatikko on erittäin rumaa ja oksaista liimapuulevyä ja pitäisi käsitellä jotenkin.
Mutta tykkään molemmista :)

1097106.jpg
Syksyn keramiikkaa: pieniä venekulhoja, joista piti tulla alunperin tuikkukuppeja, ei ne kyllä ihan siihen sovellu, teepussikuppina olen nyt yhtä pitänyt. Ruske-vihreä härpäke... siitä piti tulla kellotaulu, siksi siis reikä keskellä, kai siinä voi vaikka kynttilöitä poltella. Vähän huonosti näkyy, mutta takana on sielä "kultainen"kirahvi, käsin muotoiltu kirahvinkuvatus, joka on lasitettu hauskalla kultalasitteella, aika veikeä oikeastaan, ihan kiiltäväpintainen.

1097107.jpg
Tässä kirahvin pää lähikuvassa, tuota lasitetta on tosi vaikea kuvata, kun se heijastaa niin paljon eri väreissä, enkä edes osaa ottaa kuvia "oikein"

1097100.jpg
Viimeisenä vielä Elma-messu ostokset: alpaccaa ja sienimö.
oli tosi mukavat messut ja hirveästi katseltavaa, oltiin koulusta siellä ja aikaa oli "vain" 9-13 Kädentaito puoli jäi viimeiseksi eikä enää oikein ehtinyt ja jaksanut perehtyä kunnolla, harmi :(

Ja niille jotka ei ole moisesta sienipölkystä kuulleetkaan; siitä kasvaa sieniä kun sitä suihkuttelee vedellä, kas näin:
1097092.jpg
Siitä pitäisi tulla kai enemmänkin oita sieniä, mutta en varmaan ole kastellut sitä tarpeeksi.

Että sellaisia tällä kertaa. Yritän jatkossa päivitellä vähän tiheämmin, ettei tule tälläisiä kerta ryöppyjä :D