Eipä ole tullut aikoihin päivitettyä. En ole kyllä mitään muuta kuin yhden sukan saanut aikaiseksikaan. Olen ollut vuoroin töissä ja koulussa ja nyt vasta oli ensimmäiset vapaat vapaapäivät, juhannuksenkin vietin saaressa.

Olen kovasti miettinyt josko muuttaisin Turkuun, en kyllä tiedä olisiko siinä yhtään mitään järkeä, varsinaista syytäkään ei ole, mietin vain, kun kaveri haki sinne opiskelemaan, että minäkin voisin sinne lähteä, jostain syystä se vain tuntuu hyvältä ajatukselta.
Nämä kahden päivän vapaat ovat kyllä lähes yhtä tyhjän kanssa, kun ensimmäinen päivä menee voimien keräilyyn ja seuraavasta jo puolet matkustamiseen. Olen nyt autosta huolimatta kulkenut matkat julkisilla, on paljon levollisempi ja mukavampi olo, kun tietää ettei tarvitse lähteä väsyneenä ajamaan pitkää matkaa. Olen jopa miettinyt auton pois myymistä, siinä kun on edelleen pikku juttuja jotka vaatisivat laittoa enkä nyt kyllä kauheasti sillä tykkää ajellakkaan. Tuntuu vain hölmöltä, kun ensin oli pakko saada auto ja nyt en sitten enää oikeastaan haluaisikaan sitä.

Jatkossakin tulee varmaan harvakseltaan päivityksiä, kun töissä ei jaksa yhteisillä koneilla istuskella kuvia lataamaan ja vapailla ei vain ehdi tai jaksa.

Hyvää kesää kaikille ja palataan asioihin syksyllä viimeistään! :)