Vaihdoin hieman syksyisempään pohjaan, ja laitetaan nyt sitten ohje yhteen helppoon herkkuruokaanikin ettei tule niin tylsän pieni postaus.

Tomaattinen jauheliha-sipulipata/kastike

Paistetaan tarpeeksi isolla pannulla hieman jauhelihaa, (itse käytän n.100g) ronskisti pilkottua sipulia (n. 1/2-1kpl) ja valkosipulia maun mukaan.
Paistuneiden ainesten päälle heitetään hieman vehnäjauhoja (n.1 rkl) sekoitetaan ja lisätään purkillinen tomaattimurskaa ja lihaliemikuutio.
Pataa voi haudutella enempi tai vähempi aikaa, itse yleensä en jaksa kauhean kauaa haudutella.
Maustetaan suolalla, pippurilla, cayanne-pippurilla, ripauksella sokeria ja paprikajauheella.
Riisin kanssa tämän yleensä syön ja tästä määrästä riittä itselleni kahteen ateriaan, mutta eiköhän määrää ole helppo suurentaa lisäämällä ainesmääriä.