Nyt kyllä pelottaa... Huominen inssi nimittäin.
Tänään oli kolme lisä-ajokertaa (ja huomenna ennen inssiä vielä kolme) eikä kyllä mennyt kovin hyvin, opettaja oli eri kuin normaalisti ja takana oli jo koulupäivä jne. että en jaksanut kunnolla keskittyä, mutta kyllä sen nyt pitäisi jo tässä vaiheessa sujua kuitenkin! Ihme takkuamista koko ajo, ja sitten kun tässä vaiheessa sai ihan erilaisia ohjeita kuin aiemmin, niin minähän olin ihan pihalla. En nyt ihan mitään ns. konflikti-tilanteita aiheuttanut, mutta missään nimessä ajo ei ollut sujuvaa ja itsenäistä.
Mutta, huomenna on vaan pakko onnistua, ihan pakko, ei ole muita vaihtoehtoja.
Kertasin äsken vielä väistämissääntöjä ja lueskelin autokoulun kirjaa, jota muuten jotkut eivät kuulemma edes avaa, ja mun opus on jo moneen kertaan luettu ja kärsinytkin kun on jäänyt keittiönpöydälle lojumaan. Tuntuu taas vähän paremmalta.
Millähän sitä pystyisi sekä rentoutumaan, että keskittymään tarpeeksi huomenna?

Minulle on tarjottu ostettavaksi Peugeot 205:sta, pientä punaista pösöä. (onko niitä edes muun värisiä?!) En todellakaan haluaisi mitään pikkuautoa, mutta kaikin puolin olisi järkevää ostaa tuo Pösö; saisin sen halvalla, sitä on oletettavasti pidetty hyvin, se on luvattu katsastaa valmiiksi ja se kuluttaa vähän. On vaan nieltävä ulkonäölliset mielipiteet ja otettava järki käteen; isoa, vähän kuluttavaa, edullista autoa ei ole olemassakaan.