Olen parikymppinen tyttönen Päijät-Hämeestä ja ajattelinpa laittaa ihan oman blogin pystyyn!
Jotenkin vain tuntui, ettei Liveen kuulu laittaa niitä neule-, huovutus-, ruoka-, eläin-, ja kasvi-ihkutuksia joita vain on pakko päästä johonkin ihkuttelemaan : ) Ja jos kaverit ja sukulaisetkin pääsisivät vähän vähemmällä jatkossa.

Muutin syksyllä pois Vantaalta, jonne olin muuttanut noin vuotta aiemmin Helsingistä. Nyt asun Mäntsälän keskustassa ja vielä kauemmas vain mieli tekisi, tai ehkä oikeammin syrjemmäs, koska yhtään pohjoisempana ei voisi viljellä ja kokeilla kaikkia ihania kasveja!
Saariston “suotuisan suven “-alue olisi optimi : )

Aloitin syksyllä opiskelemaan maatilataloutta, mutta jokin ääni sisälläni sanoi “ei, tämä ei ole sitä mitä haluan” ja vaihdoin puutarhurilinjalle. Erikoistun puutarhatuotantoon, kotoisammin viljelyyn.
Tavoitteena siintää se “punainen tupa ja perunamaa”  Joko itsensä tavalla tai toisella maaseudusta elättäen tai sitten vain siellä eläen. Tietysti eläinlauman keskellä.
Tällä hetkellä päivät täyttää kuitenkin opiskelu ja säännöllisen epäsäännöllisesti käsitöiden harrastelu mm. keramiikka, huovutus, neulonta, ompelu, ruoanlaitto/leivonta yms. näpertely. Lisäksi suunnittelen/unelmoin tekeväni vaikka mitä ja rakastankin kaikenlaisia harrastekirjoja sekä postimyyntiluetteloita.

Minulla on kaksi kesykania ja haluaisin vaikka mitä eläimiä; kissoja, koiria, kanoja, vuohia, kaloja…. Mutta elämäntilanne ei anna myöten, kerrostalossa tila on rajallinen ja opiskelu vie niin paljon ajastani.
Kanituksetkin etsivät uutta kotia, koska lähden kesäksi töihin Hankoon, vaikka tuntuu pahalta antaa kanit pois ja haluta silti vain enemmän eläimiä. Kesätyörahoilla elän kuitenkin seuraavan talven, voisin tietysti hakea töitä myös lähempää, mutten usko löytäväni läheskään yhtä hyvää paikkaa mistään.

Juuri nyt tarvon läpi viimeistä tylsää koulujaksoa ennen erikoistumista ja käyn autokoulua, jotta pääsen kesällä töihin.