Olen ollut jo viikolla kotona sairastamassa, mutta tauti ei nyt vain tahdo kehittyä mihinkään suuntaan; ei parantua eikä paheta että voisi parantua. Pientä lämpöä, yskää ja yleistä flunssailua vain. nyt olisi sitten viikko syys lomaa, ja ainakin näin alkuun vietän sitä vissiin kotona sairastaen.

Olen yrittänyt neuloa hahtuvasta lapasia, sellaisia joita ei huovutettaisi, mutta en millään saa hahtuvaa taipumaan tahtooni. Joustinneuleesta ei tule millään joustavaa ja puikonvaihto kohtiin tulee reikiä tai ne roikkuvat muuten vain ikävästi, hahtuvat lähti siis jäähylle. En oikeastaan edes ymmärä miksi halusin niitä, kun en kerta ollut edellisiinkään lapasiin tyytyväinen ja kaapissa on kuitenkin jätesäkillinen villaa huovutustöihin.
Oranssin Roosankin purin, en todellakaan ollut tehnyt kerroksia oikein; silmukoita oli aivan kummallinen määrä. Kiehtoisi kyllä aloittaa se uudelleen, mutta en ole jaksanut perehtyä mallikaavion ymmärtämiseen.

Viime viikonloppuna pääsin miehen kanssa ensimmäistä kertaa elämässäni partioleirille ja tarvitsin pikaisesti pipon. Keräilin jämistä muutamaa sinisen sävyä ja tekaisin elämämäni ensimäisen kirjoneuleen. Neulominen oli ehdottoman hauskaa! pipo valmistuikin nopeasti malleja keksiessä, mutta olin hieman liian hätäinen kavennusten kanssa ja piposta tuli liian matala (ja ehkä muutenkin vähän liian pieni)

996320.jpg
Reuna myös lörpöttää hienosti, kun en tajunnut että kirjoneule vetää niin paljon kasaan.
Kavennukset oni han omasta päästä. Ehkä jompikumpi siskonpojista huolii tuon, purkaa en viitsi.


Lapaset pitäisi tehdä ihan itselle ja edelleen pipo, en vain löydä sopivaa mallia pipoon, kun en haluiaisi ihan peruspipoa tehdä ja lapasiin ei löydy sopivia värejä...
Novitan Woolia olisi mustaa ja valkoista, mutten tiedä kestänkö neuloa sitä, kun se on niin ohutta.

Mulla on kissakuume! (ehkä vähän vauvakuumekin mutta siitä ei puhuta ;))
Tahtoisin niin sellaisen pikku karvapalleron siliteltäväksi, mutta ennnen ensi syksyä ei kyllä pysty jos meinaan mennä kesäksi saareen, ja muutenkin on kaikki niin vaiheessa etten tahdo mitään ylimääräistä vastuuta. Mutta kyllä sellainen pieni kehräävä tuhoeläin sopisi tänne niin hyvin...Pitäisköhän neuloa itselle kissa, jossain olen parikin ohjetta nähnyt. :)