Jostai syystä nettiyhteyteni ei toiminut koko viikonloppuna, olin siis täydellisessä nettipimennossa. Tuli taas todistettua se, että kotona ilman nettiä on vaikeaa keksiä tekemistä ja kuinka monessa asiassa nettiä oikeastaan käyttääkään!
Keksin sitten viihdykkeitä itselleni netin sijaa, ja moneenkin kertaan yllätin itseni miettimästä, tyyliin " kun en voi nyt käyttää nettiä niin tulihan ainakin tämä tehtyä, seuravaksi voisin katsoa Finistä uudet ficit" (netistä siis)
Ja ainakin miljoona päivittämisen arvoista asiaa ilmantui, samoinkuin asioita joita pitäisi tarkistaa tai tehdä netissä, laskujen maksusta, keskimääräisiin yölämpötiloihin. Olen siis nettiriippuvainen, pieni tauko teki hyvää, mutta pidempi olisi jo aiheuttanut harmia normaaliin elämään : )

Mutta pimennosta johtuen sain sukat valmiiksi:
571829.jpg
Kyllä ne nyt sukilta näyttää ja ihan käyttökelpoiset ovat, mutten ole tyytyväinen kärkikavennukseen, varsinkaan ensimmäisessä sukassa, ja kantapää on aikamoinen mönkerö, vaikkakin suht siisti. Mutta elämäni ensimmäisiksi sukiksi, menköön :)

Vihdoin sain myös tehtyä lisää kalvoväri kaloja kylppäriin. Ostin joskus viime talvena kalvovärit heräteostoksena ja tein pari kalaa kaakelikoristeiksi, niille on siitä asti pitänyt tehdä kavereita, mutta kun sekin vie oman aikansa. Kalat eivät ole vielä seinällä, joten niistä ei nyt kuvaa, mutta tein myös veikeän lentoliskon ja hän ehdottomasti halusi mennä tuonne.
571828.jpg

En tiedä kuinka lisko kestää pesua, mutta kalat ovat kyllä ainakin viihtyneet suihkun seinässä, että ehkäpä hyvinkin.

Ja ne yölämpötilat kiinostaa ihan vain siksi, että haluan heidän kohta muuttavan pois ruokapöydästäni, ennenkuin kerkiävät tahmatassuillaan johonkin tarttumaan:
571834.jpg
Mutta näistä veijareista teen sitten ihan oman päivityksen piakkoin.

Tein myös kirpputorilöytöjä; kirkkaankeltaisen ja -vihreän kansion koulupapereille ja isohkon peilinpalan eteisen peiliä varten, ajatuksena olisi tehdä siihen kehykset keramiikassa ensi syksynä.

Tein löytöjä myös tänään kirjastossa; Bertalan Galamboosin "Luonnonmukainen yrttiviljely", kaksi erilaista rikkakasvikasviota sekä Bulgakovin "Saatana saapuu Moskovaan"
Kasvion keruu alkaa siis ihan tosissaan ja nimenomaan peijakkaan rikkakasveista, koska siellähän ne jo kukkivat täyttä päätä!