Pitkä viikonloppu ollut... Torstaina jo jäin kotiin, ei vain jaksanut lähteä kouluun ja kotonakin oli vaikka mitä tekemistä, mutta niinhän siinä sitten kävi, etten mitään saanut kumminkaan tehtyä.
Torstai-iltana kulta myös soitti ja kertoi ettei ehditä tänä viikonloppuna nähdä, eikä kyllä varmaan seuraavanakaan, kummasti pidentyi vielä viikonloppu lisää. :(
Kovasti on taas väsyttänyt ja olen koittanut miettiä mikä väsyttää ja mitä sitten haluaisin, kun ei kerta taas koulukaan oikein jaksa kiinnostaa.  Kuitenkin kerrankin tuntuu siltä, että kaikki on mahdollista, kunhan ensin valmistun, vaikka se tietääkin sitä että joutuu ihan oikeasti siirtymään työelämään, jos en sitten ala kotirouvaksi ;)
Mikä ei kyllä olisi mikään huonompi pesti, vauvakuumekin kun hieman jo painaa, ja kun olen ajatellut "yksi kerrallaan taapero-ikäisenä"-taktiikkaa, niin nuorenahan sitä on aloitettava jos meinaa useampia lapsia saada.

Eksyimpä taas ihania vanhoja talojakin netistä katselemaan.
Ja mitä surkeamman näköinen, sitä ihanampi.
Hirsirunkoinen talo 1800-luvulta
Siinähän sitä olisi, tilaa lasten ja eläinten juosta pitkin pihoja, ja jos vaikka jotain yksinkertaista viljelisi, kuten sipulia (tosin yhtä lajiahan pelkästään ei voi viljellä...)

Tänään olisi lotossa 700 000 mutta unohdin omani laittaa. Aina voi silti miettiä mitä sillä summalla tekisi. Minä ehdottomasti ostain jonkin vanhan talon jonka remontoisin, vaikka uusi kyllä varmaankin houkuttelisi jonkun verran, niin kyllä sellaisessa vanhassa puutalossa olisi henkeä. Auton ostaisin myös; ison ja korkean, Land Roverin tai jonkin vastaavan, mutta sellaisen jolla oikeasti voisi ajaa sitten sinne omallle tilalle mettätien päähän, eikä mitään citymaasturia. Aika tavanomaisia unelmia :)