Tänään siis siivottiin ja pestiin pyykkiä, ensin piti kyllä vähän neuloa Rinsessa-kämmekkäitä ja todeta ettei niistä mitään tule. Kämmekkäät meni siis purkuun ja aloitin uudet ihan vain joustinneuleella, sääli, rinsessat oilisi ollut kyllä kivat, mutta mun käsiala on vain ihan käsittämättömän löysää, varsinkin nurja, vaikka opettelinkin tekemään sen "oikealla" tavalla, ei tullut siistiä jälkeä.

Pesutupaan pyykkejä raahatessa vannoin, että kesätyöpalkoista ostan pesukoneen. "Ostan kesätyörahoilla"-listalla alkaa vain olemaan aika paljon asioita, pakastimesta tv-lupamaksuun...
Keramiikkaa on enää viisi kertaa ja mulla oli vielä vaikka kuinka paljon juttuja mitä piti tehdä! ja kaksi viimeistä kertaa pitäisi varmaan varata lasittamiseen. Toisaalta kelloon, peiliin tai lampunjalkaan ei ole vieläkään oheistarvikkeita, joten ei ole taas aavistustakaan mitä tehdä huomenna.

Etsin kellon koneistojen mittoja netistä, ihan itse-foorumin kautta jotenkin päädyin Etuoveen, no eipä ole tullut vähään aikaan sitä selailtuakaan.
Jostain ihme syystä en aiemmin saanut koskaan tuloksiin vanhoja koulurakennuksia, luulin ettei niitä sitten juurikaan ole myynnissä, kissanvillat, sekä keväällä 2006 toimintansa lopettaineita että paikan xxx kansakouluja löytyy vaikka millä mitoin! eikä ne yleensä ole pahan hintaisiakaan, se voi vain olla asia erikseen millä sellaista 500m2  puutaloa  sitten lämmitetään. Jos ostaisi sellaisen vasta tointansa lopettaneen koulun, saisikohan kaikenmailman liitutaulut ja puolapuut kaupan päälle? : )