Ai että ei ole sopivia sukkapuikkoja... siivoilin tänään roinat pois lattioilta ja löysin kahdet nelosen sukkapuikot! Vähän jo ihmettelinkin miksei mulla muka olisi normikokoisia sukkapuikkoja : )
Aloitin sitten sukkiakin, en tosin kummillakaan sukkapuikoilla, vaan pyöröpuikoilla magic loop-tekniikalla, ja tämähän oli hyvä juttu!
Alun kangertelun jälkeen neulonta sujuu ihan hyvin, eikä tarvitse varoa, että silmukat tippuilisi puikoilta. Novitan puikoissani on vain aika paksut liitoskohdat varsinaisen puikon ja "vaijerin" välillä ja puolta vaihtaessa silmukat aina tökkii siihen : (
Ensimmäisen varren siirsin nyt sukkapuikoille ja ajattelin tehdä heti perään toisen samaan pisteeseen, ettei jää roikkumaan. Kuvaa en viitsi laittaa, kun on ihan vain tavallinen sininen sukanvarsi, katsellaan sitten jos valmista tulee joskus : )

Sain äidiltä "Happy Bean" nimisen kasvin, kun se kuulemma oli vain niin hauskan näköinen siellä kaupassa. Etsin sitten pitkään kasville nimeä ja hoito-ohjeita netistä, yllättävän työn takana oli. Perusmehikasvien tapaan tuota nyt sitten kai hoidetaan, katsellaan pysyykö hengissä. Veikeän näköinen se kyllä on!
Höh, olisin laittanut kuvan, mutta olin unohtanut kameran taas kuvien siirron jälkeen koneeseen kiinni ja pattertit on lopussa.
p09_2_LRL_tcm25-73984.jpg
Google avustaa, tällaisestä on kyse.