Olen taas niin väsynyt, en jaksa tehdä mitään, enkä oikeastaan ajatellakkaan mitään. Pitkästä aikaa pääsin omaa kultaa näkemään, ja kaikki ne tuhannet asiat joita olisi halunnut sanoa tai tehdä tuntuu vain kadonneen johonkin.
Koulu ei jaksa juurikaan kiinnostaa, mietin jopa, että mitä menettäisin jos lopettaisin? tuskin paljoa, mutta eihän minulla ole mitään muutakaan.
Väsymys on myös ihan fyysistä ja tiedän että pitäisi syödä terveellisemmin ja liikkua enemmän, mutta kuinka voi lähteä vaikkapa ulos lenkille, kun ei vain jaksa, enkä edes koe olevani sen jälkeen virkistynyt.
Tuntuu, että asioille pitäisi tehdä jotain, haluaisin tehdä asioille jotain, mutta kun en tiedä mitä haluan, ja näiden huonojen päivien/hetkien jälkeen tulee taas tavallisia, jolloin mikään ei tunnu varsinaisesti kaipaavan muutosta.

Ja koska koulussa opiskelu ei kiinnosta, sain hyvin neulottua.926345.jpg

Kämmekkät Ullasta En ole täysin tyytyväinen, joustin lörpöttää, mutta olen tyytyväinen siihen että sain jotakin valmiiksi. Näitä oli mukava tehdä, kun valmistuivat niin nopeasti paksusta isoveljestä.

926350.jpg