614537.jpg

Tästä piti tulla Le Negre- ranskalainen jauhoton suklaakakku. En muistaakseni ole itse tehnyt kakkua aiemmin, mutta muistain kyllä että joku juttu siinä oli...
Kakkua piti paistaa 190-asteessa ohjeen mukaan 40 minuuttia, minun kakkuni oli 40 minuutin jälkeen aivan raakaa hyytelöä, kymmenen minuuttia myöhemmin se oli kohonnut lähes reunojen yli, hetki sen jälkeen se oli kohonnut reunojen yli ja taikinaa levinnyt pitkin uunia, jatkoin silti paistamista koska vuoassa oleva loppu massa näytti edelleen raa'alta, seuraavassa vaiheessa kakku näyttikin sitten tältä. 8(

Kaipa siitä saa jotain pelastettua syötäväksikin vielä, tahmat reunoilla maistui ihan nougatilta..
Muuten olisi aineet toiseen kakkuun, muttei munia, jos tuosta ei saa mitään tarjolle, niin täytyy varmaan käydä kioskilla, se on aina auki ja sieltä saa kaikkea.