Kävin tänään hakemassa postista Uudet kirjat-kirjakerhon liittymistarjouskirjat. Paketti painoi 6 kiloa ja sitä oli erittäin hankala kantaa, mutta vaivannäkö palkittiin! kaikki kirjat ovat ihania!
Kotimaan luonnonkasvit
koulun kasviota varten.
Pihan ja puutarhan pikkujätiläinen
, samoin vähän niinkuin koulua varten.
Frantsilan tilan Luontoäidin kotiapteekki,
Tuire Kaimion; Pennun kasvatus sekä
Tee hyvä kakku,
aivan ihastuttava kakkukirja! näitä pääsee sitten toivottavasti kesätöissä testaamaan.

Kakkukirjasta vilkaisin vähän jo kääretortun reseptistä mallia ja tein omenahillo-kermavaahtokääretortun. Syksyisiä omenahilloja on pakko alkaa käyttämään pois, jotenkin en luota niiden säilymiseen, vaikka ovat jääkaapissa. Hillon teossa innostuin vähän käyttämään mausteita ja muuten tavallisen makuisesta hillosta tulee reipas takapotku, mutta ei raaskinut poiskaan heittää, vielä ainakaan.

Innostuin eilen tekemään kämmekästä, mutta fuskasin peukalokiilassa, ajattelin että 13 silmukkaa riittäisi, mutta ei se nyt kyllä riitä, pitäisi purkaa.

Ilma on mitä ihanin, ei vain oikein uskalla luottaa siihen että se nyt sitten olisi kevät, kyllä se takatalvi sieltä vielä tulee. Ajotunneillakin on kiva ajella, kun on kuivat tiet, hiihtäjistä varoittava kyltti oli aika hupaisa, kun ei ole enää edes pelloilla lunta. Auto sammui eilen lähes kaikkiin risteyksiin, mutta kyllä se siitä, toivottavasti : )